Indon Band Vs. Local Band

Kat sini, even student uni from Indonesia main gitar kat tangga,lepas sorang n sorang member2 Indon dia turun join. Pastu jd la performance segera, yang aku rasa kalau kat Malaysia dah bleh masuk AF dah. Mmg derang talented, so xleh salahkan band Malaysia lah kalau orang minat band sana nnt.

Tapi, ade je band Msia yg ok, cuma citarasa masing2.

Pada aku, BUNKFACE ni not bad, tp aku tahu lagu ni je la..



Ni pulak budak2 Indon kt univ aku perform masa Indonesian Week Festival. Sorry sbb video quality teruk, maybe sbb ambik dgn handset rasanya. Tapi the song was so catchy, even the mat saleh n jepun-jepun pun layan gelek2 gak dari bawah stage.



Few pics taken by me at the mini-concert at the univ main hall.



2 comments:

green apple said...

pehhh, pakai baju traditional lagi goreng lagu.

ザ-sylver-shooter said...

alamak , granbrilliance claim copyright la plak..