Selangor BOLEH!

RM1.7 million spent by Khir Toyo's entourage on Disneyland trip
Email to friend Email to Friend Print article Print Article

SHAH ALAM, Wed:

A Selangor Government subsidiary spent about RM1.7 million for the former Selangor menteri besar’s trip to Disneyland Paris and Disney World in Florida. Datuk Seri Dr Mohd Khir Toyo went on the visits with his wife, three children, and other officials. His maid is also believed to have followed them on the trips.

Details : Click HERE




Senang nye dia ni dpt lepas Unit Kewangan Kerajaan Negeri Selangor. Ke seme yg kene kt situ `makan` mcm x-Menteri Besar jugak?

ps: Sapa2 jd MAID Khir Toyo ni best lah bleh g Disneyland Florida n Disneyland Paris, using First Class MAS hehehe.

2 comments:

Nazra Z. said...

saya nak jadik orang gaji khir toyo. :p

MalayMind said...

Aku pun tak menyokong penggunaan duit rakyat sebanyak ini tetapi untuk lebih adil, baiklah dapatkan penjelasan Dr Khir sendiri di blog beliau.

Beliau telah menafikan perbelanjaan maid, isteri dan anak2 itu dibayar dengan duit rakyat.

Jadi, sepertimana kes - kes apa sekalipun, orang yang menuduh perlu kemukakan bukti dan setiap orang adalah tidak bersalah sehingga dibuktikan sebaliknya.