Blog bersawang


Sejak sampai Msia early Nov lepas, ni baru update. Mmg cabaran sungguh nk cari line internet kt Msia, asyik2 curik line wireless sapa ntah jiran tertange. Takpe, tuan dia niat sedekah wireless tu hehehe...

TIGA bulan ada kt Msia, betul2 puas. Conference/present paper dah selesai, cuma jumpa related officers utk data collection je belum. Stakat dpt contact2 tu banyak dah n everybody willing to participate n give what ever effort to cooperate with my research.

Aku spend more than 10 days @ P.Mas dgn family utk raya korban. And this time my first time korban dgn hasil titik peluh sendiri plus niat sendiri plus tolong lapah daging on site plus proses daging kat rumah Tok Ayah Tok Wan. Sebelum2 ni wakil kat abah aku je..

I had my most wonderful holiday this time ;-)

1 comments:

coy360.com said...

Comelnya dengan t-shirt Poo-chan lagi! :-D

Samalah kita kat Malaysia pun selalu curi wireless neighbours, tak pun lepak Starbucks. Maxis broadband hampeh.

Ii na lepak Malaysia lama gilos...