OOooooo Balik Kampoooonggggg~ !

Best Fiction by Amuro Namie. Present for her.

Sejak the 1st day CD ni keluar, dia nak sgt CD ni. Sorry ek dah berbulan baru dapat hehehe. Great compilation CD and what a super-drool 17 music video DVD.

This Tuesday, 4th Nov 08, kitorang akan blk Msia for a bout 3 month. Yes, 3 month. Even 3 month tp schedule agak penuh jugak lah since both of us akan attend conference (5-6 Nov @ MMU Cyberjaya, 3-4 Dec @ USM Penang). Then akan ke Melaka utk survey field work thesis Farah on OVOP , and aku plak akan ke UTP Tronoh utk comparison case study Energy Effiency thesis aku plak.

Oh ya, sapa tahu the fastest way dr Setiawangsa (tru Mrr2, Jln Tun Razak, etc) utk ke MMU? Tak kirelah tol banyak mana pun sbb Yen tgh mahal ni....(hehehe belagak!)

3G handphone (Sony Ericsson W660i) for internet access dah beli dah, harap2 line3G kt tgh2 KL tak buat hal. Cuma mula2 sampai nnt akan pakai prepaid dulu (Celcom RM6/24hours), then bila ada masa baru g buat postpaid. Sepanjang balik Msia ni, no Youtube, no updating Flickrs, and no Bittorent, since the only available internet access sepanjang cuti ni hanyalah guna henpon-to-laptop je. Alah, alang2 kt Msia xyah torrent lah, DVD belambak..

Any of u ada apa2 recommendation utk makan2 yg best2 masa sepanjang bercuti kat Msia nnt?


2 comments:

Nazra Z. said...

thanks for the link. date dah betul dah.

have a good trip back home yer. :))

green apple said...

selamat pulang..