Cinema Date

Kalu ade kedai kasut buat sale mmg bini aku akan kene rasuk, terus tinggalkan aku terpinge-pinge kat belakang. Cita-cita nak lawan Imelda Marcos.

Last Friday(baru nak update!), since 1st day of Aug dan Harris on nursery day, maka kami pergilah Cinema Date setelah almost one n half years tak dating mcm ni. Paling last sekali pergi tgk Pirate of Carribean masa tgh pregnant kan Harris tu 8 bulan. Siap berpusing berguling dalam perut masa tgh tgk action movie tu, kata wife aku lah sbb bukan aku yg mengandung kan?

Since iklan kat tv nampak best giler, so pilih la movie The Happening by M.Night Shyamalan.

Toksah lah tgk citer ni, not worth it at all.

Cerita ni sucks! Tak sangka betul, setahu aku citer Shyamalan ni takdela sebangang ni, tapi kali ni mmg buat aku sakit ati. Lepas ni jangan la pulak dia g ambik hero tamil Rajnikan jadik hero filem dia plak..

M.Night Shyamalan kene buat poster mcm ni. Amat ganas.
p/s : Rajinikan ada belah kanan tepi kepala Amithabelacan.


Len kali kalu citer mamat ni xyah la g wayang, mintak dgn pakcik Torrent jelah, sbb pakcik ni baik bg tgk F.O.C.

2 comments:

Hasmizie said...

Ejey,
Mung layan cerita hindustan ko tgk wayang? Hehe. Baik layan dark night ko. Tapi aku sendiri x tgk lagi tuh haha. Aku pun lama giler x gi tgk movie ngan wife. Ye la anak kecik2 ado 2 org tuh. Kalu nak gi tgk wayang time balik khijo, rasa x best pulak tinggalkan budak2 tu kat nursery lama-lama.

Exotica! said...

Been thinking of watching Happening, sampai habis tayang kat cinema un tak pergi, best nampaknya??