I`m gonna get this!


Canon EF50mm F1.8 II. DSLR users said this is a MUST tools for SLR, especially beginners like me.

When I was home on March this year, that was the 1st time I`m holding Mie`s Nikon D50 with 50mm, and its sooo light. Mine Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC, too heavy but seems its kinda 2-in-1 lense, its better than the Canon 400D kits lense yg mana kene bawak ke hulu ke hilir dedua lense tu.

See the preview of 50mm in Flickrs.

2 comments:

green apple said...

hola beb.

buat pengetahuan ko, sebenarnya bertalu-talu aku dapat hatred comments ni, pe masalah pun aku tak tau.

ko nak link, link je la, takde hal.

beb, ko dok jepun ek? laki aku pun blaja japan dulu, tapi ko tak kenal kot, sebab dia tak seglemer aku. wakakakakka.

Ejey M. said...

xpe, mmg org "suke" carik passal dgn ko, tak rugi apa ponnn hehehe..

yup laki ko tu sempai aku la, maybe xpenah jumpe tp dia sempai kosen/sempai PPKTJ UTMKL.