E.A Glasses

My new E.A Glasses

Adat lah kalau end of season nye sale kat sini, murah tak hengat. Frame+thin lense+E.A Case Rubber Case for just Y18900! (+- RM570). Kalau kat Malaysia ni, RM500 pun baru dpt frame ntah cap ayam ke cap itik, tambah plak dengan mata aku yg rabun ayam ni.

Alang2 buat E.A frame, terus order super-thin lense (add another Y5000 for super-thin lense) siap dgn anti-rabun-ayam-kalau-driving-di-waktu-magrib (maybe some of u guys yg pakai spek ni get what i mean hehehe).

Aritu g BUSAN, Korea, aku buat spek sbijik since mmg jd trend buat spek kat Korea ni murah dan bleh pilih apa saja, ada wang seme jalan. Aku buat spek gabak besar mcm stylo nye spek tu siap dgn power skali, tp quality mmg xleh lawan Japan nye lah.

So, kalu korang ada peluang jejak kaki kat Japan traveling ke krusus ke homestay ke ape, buat la spek sbijik kt sini, comfirm ko puas hati sampai bile2.

2 comments:

Nazra Z. said...

huih. spek baruuu. kakko ii!

Ejey M. said...

Tu ler, dah dpt pakai yg branded nye dah sombong tanak pakai yg 1万円全込込heheh.

BTW, nnt ajar I mcm mana nk buat slideshow Flickr like ur blog.

Thanks~!